Nyheter

Hyggelig omtale i Bussmagasinet

Autoline hadde besøk av det norske fagtidsskriftet «Bussmagasinet» tidligere i år. Her er en flott omtale av bedriften og våre produkter. Det var Finn-Ero og John-Egil Bustadmo som tok imot journalisten.

Selvstrøende busser i Kongsberg

Nettbuss i Buskerud har tatt et viktig valg i sin trafikksikkerhets- og miljøsatsing: Seks av selskapets busser som skal gå i trafikk i Kongsberg har påmontert Autoline sandstrøere. Vi fikk disse påmontert på Volvo-fabrikken i Polen og har stor tro på at dette vil sikre både buss og personell, sier Thomas Solheim som er driftsleder for Nettbuss i Kongsberg.

Ny modell S90 XL – sandstrøer som gir større strøkapasitet

Autoline har utviklet en ny og større utgave av S90-modellen. Dette er en større kasse med kapasitet på hele 140 liter og er en modell som helst brukes der det er rikelig med plass på rammen og der det ønskes ekstra strøkapasitet.

Oppgradert sertifisering av Autoline-produkter

Autoline har gjennomført en revidering av sine sertifiseringer og tilfredsstiller høye kvalitetskrav i henhold til kjøretøyforskriftene, samt særkrav fra Volvos bussfabrikker. Dette gjør Autoline mer leveringsvennlig og kan dokumenteres i alle ledd. Autoline gjennomfører nå typegodkjenning av våre produkter for å innfri strengere krav fra lastebil og Bussprdusenter.

Ny S90-modell i aluminium gir betydelig vektbesparelse

Vi har utviklet en ny og lettere utgave av S90-modellen. Denne er nå ute på ca. 20 biler for utprøving og testing.

Oppsiktsvekkende resultat fra NAFs testbane på Våler

Dra-kraften øker med 25 % ved bruk av sand under hjulene. Dette var testresultatet som kom fram under årets «Tungbil på vinterføre»-dager i måneskiftet januar/februar.

Samarbeid med Innovasjon Norge

Autoline as har innledet et samarbeid med Innovasjon Norge. Det er etablert et prosjekt som har til hensikt å lansere Autoline sandstrøere i det amerikanske markedet.

Verdens største hybridbusspark levert med Autoline sandstrøere

Busselskapet Nobina sørget for at tidenes største enkeltleveranse ble gjort til selskapets busser som skal trafikere i Tromsø.

Autoline AS fikk næringslivspris

Det var en rørt og stolt gründer og daglig leder som fikk beskjed om å ha blitt tildelt næringslivsprisen for 2011 av ordføreren i Kvæfjord kommune.

Scania festebrakett

Spesialprodusert festebrakett til Scania med det nye fjærfestet.