«Perfection is not good enough»

”For 20 år siden utfordret min svigerfar meg til å utvikle en sandstrøer som skulle være driftsikker. Nå er sandstrøeren verdensleder og han er fortsatt min svigerfar.”

Gründer John Egil Bustadmo viste tidlig i livet at han hadde skapertrang og evne til å gjennomføre ting. Som ungdom tegnet og bygde han modeller av biler og båter. Senere utviklet hans motorinteresse seg til å restaurere og bygge opp motorsykler, amerikanske biler, både det mekaniske og designmessige. John-Egil har sin utdannelse fra mekaniske fag og jobb-bakgrunn som billakkerer, lastebilsjåfør og produktutvikler.

Som produktutvikler har han alltid hatt fokus på høy kvalitet. Spørsmålet har alltid vært: «Er dette det beste vi klarer å prestere». Med å knytte til seg et team på 20 aktører bestående av lokale transportbedrifter, bank, bedriftsrådgivere, industridesignere, mekanisk og elektrisk fagkompetanse, startet han en lærerik prosess som fortsatt er under utvikling.

John-Egil har dyrket sin bil-interesse i hele sitt liv. Hans fascinasjon for amerikanske biler fikk han allerede da han fikk kjøre bestefarens lastebil som tolvåring. Han har vært president i den lokale am-car-klubben i perioden 1982-1992, samt hatt styreverv i «The american car club of Norway» i perioden 1994-2000. I disse dager bygger den aktive gründeren opp sin egen «dragster» som han skal kjøre for Autoline racingteam.