Økt sikkerhet og tryggere veier

Bruk av sandstøer har gjentatte ganger beviselig økt sikkerheten både i opp- og nedoverbakke.

Med Autoline sandstrøer montert på bilen er det mulig å kjøre sikrere og mer effektivt på glatt føre. Autoline sandstrøer kan være det som skal til for å redde sjåfør, bil og last i en kritisk situasjon. Produktet er utviklet i nært samarbeid med transportbransjen og er i dag montert på flere tusen lastebiler og busser.

Tanken på å få stopp midt i en bratt bakke, med fare for bakoverglidning, trenger ikke å være et mareritt lenger. Vi vet at mange alvorlige ulykker kunne vært unngått ved bruk av Autoline sandstrøer. «Tenk forebyggende sikkerhet.»

Autoline sandstrøer har oppnådd omdømme som det beste produktet som kan velges for å øke sikkerheten ved kjøring på glatte veier.

Autoline sandstrøer monteres foran drivhjulene på lastebiler og busser. Sjåføren betjener sandstrøeren fra dash-bordet og kan selv strø den glatte vegbanen til seg selv og andre trafikkanter.

Sandstrøerne leveres i forskjellige størrelser. Se teknisk data eller kontakt din nærmeste forhandler.

Norsk sikkerhetsprodukt

Autoline sandstrøer er et miljøvennlig norsk sikkerhetsprodukt, utviklet og testet i nært samarbeid med lastebilbransjen gjennom de 18 siste årene.

Gir økt sikkerhet

Bruk av sandstrøer har gjentatte ganger beviselig gitt økt sikkerhet både i opp- og nedoverbakke. Flere transportbedrifter bruker Autoline sandstrøer som en viktig del av sine sikkerhetskrav.

Økonomi og miljø

Det kan dokumenteres at bruk av Autoline sandstrøer reduserer behovet for kjettinger og dermed redusert slitasje på veg og dekk. Sandstrøeren gir en tryggere og mindre stresset hverdag for sjåføren og bileieren.