Autoline AS tar alt av salg og markedsarbeid tilbake i egen regi.

I en tid hvor bransjens aktører slår seg sammen og finner nye samarbeidskonstellasjoner har også den norske sandstrøerprodusenten Autoline AS gjort strukturelle endringer.

Deres tidligere samarbeid med Bevola er nå opphørt. Fra og med 1. Juli 2015 selger og markedsfører Autoline AS alle sine produkter direkte igjennom bilforhandlere og påbyggere i det norske markedet. Vi har nå fått med oss de toneangivende aktører på lastebil, buss og påbygg som samarbeidspartnere.

«Dette vil gi oss en bedre mulighet til tettere oppfølging av våre kunder, samt at vi etablerer servicepunkter over hele landet» Sier: Markeds- og salgssjef Finn-Ero Bustadmo.

-Tryggere vinterveier for alle, Autoline AS har igjennom 23 år utviklet og produsert autoline sandstrøere, og har igjennom tidene levert sandstrøere til nærmere 8.000 lastebiler og busser. Autoline er å regne som markedsleder innenfor sitt segment, vi har ambisjoner om å fortsatt være det beste alternativet for de som ønsker å sikre seg ekstra på glatte vinterveier.

Se også saken på Transportmagasinet

For kommentarer og mer info:

Finn-Ero Bustadmo

Mob: +47 46942960

E-post: feb@autoline.no